VACATURE: Internal sales spare parts / Warehouse

Ondersteun je graag collega’s en heb je interesse in techniek?  Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Functieomschrijving:

Vioprint bv is actief in de BeNeLux en levert automatische printsystemen, etiketteermachines en vision controlesystemen voor de verpakkende industrie.  De klanten van Vioprint zijn vooral farmaceutische producenten, maar ook voedingsproducenten of bedrijven uit andere industrieën die hun producten moeten verpakken en etiketteren.

Meer en meer evolueert Vioprint naar een leverancier van totaaloplossingen in end-of-line verpakkingsprojecten.  Ter ondersteuning van onze verdere groei, zijn wij op zoek naar een internal sales assistant die ook het warehouse voor zijn rekening neemt.

Vanuit ons nieuw hoofdkantoor te Turnhout zal je, na een gedegen interne opleiding en producttraining bij onze Duitse toeleveranciers, de verkoopafdeling en de technische dienst ondersteunen met het maken van offertes voor onderdelen, het opvolgen van klantenbestellingen en het opvolgen van voorraden via een deels geautomatiseerd ordersysteem.

Profiel: 

  • Je kan zelfstandig werken en bent in staat om zelf op zoek te gaan naar onderdelen in stuklijsten van een machine.
  • Je werkt planmatig, nauwkeurig en ordelijk.
  • Je kijkt uit naar een samenwerking op lange termijn binnen een organisatie met verschillende uitdagingen, waar je actief meebouwt aan een succesverhaal.
  • Je hebt een uitgesproken affiniteit met digitale tools en bent in staat om snel nieuwe systemen aan te leren.
  • Je bent flexibel, proactief en een teamspeler.
  • Je kan jezelf vlot uitdrukken in het Engels voor het contact met onze buitenlandse toeleveranciers.

Ons aanbod:

Vioprint is een dynamische organisatie in een professionele en innovatieve omgeving waar kwalitatieve dienstverlening centraal staat, samen met een betrokken team.

Je zal tewerkgesteld worden in een mooie en moderne omgeving waar we inzetten op efficiënt werken en digitalisering.  Afhankelijk van jouw kennis en ervaring kan je rekenen op een marktconform loon en extralegale voordelen zoals maaltijdcheques.

Daarnaast kan je rekenen op een continue feedback en permanente coaching om je te ondersteunen in je verdere professionele en persoonlijke ontwikkeling.

 Geïnteresseerd?

Stuur uw motivatiebrief en CV naar bram.leys@vioprint.be.
Discretie wordt gegarandeerd.