VACATURE: Service engineer / project manager

Heb je een passie voor techniek en machinebouw?  Ben je organisatorisch sterk en in staat om vlot te communiceren met zowel eindklanten als toeleveranciers om projecten tot een goed einde te brengen?  Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Functieomschrijving:

Vioprint bv is actief in de BeNeLux en levert automatische printsystemen, etiketteermachines en vision controlesystemen voor de verpakkende industrie.  De klanten van Vioprint zijn vooral farmaceutische producenten, maar ook voedingsproducenten of bedrijven uit andere industrieën die hun producten moeten verpakken en etiketteren.

Meer en meer evolueert Vioprint naar een leverancier van totaaloplossingen in end-of-line verpakkingsprojecten.  Ter ondersteuning van onze verdere groei, zijn wij op zoek naar een service engineer / project manager voor onmiddellijke indiensttreding.

Vanuit ons nieuw hoofdkantoor te Turnhout zal je, na een gedegen interne opleiding en externe training bij onze Duitse toeleverancier, mee instaan voor de installatie en het onderhoud van onze systemen bij eindklanten in de BeNeLux.  Je volgt ook projecten mee op en zorgt voor een vlotte communicatie tussen onze Duitse toeleverancier en de eindklant in de BeNeLux.  Je reist hiervoor sporadisch naar Kaiserslautern in Duitsland (gemiddeld 2 aaneensluitende dagen per maand).

Profiel: 

  • Je bent flexibel inzetbaar in meerdere projecten in verschillende fases. Om deze reden is het noodzakelijk dat je het overzicht weet te bewaren en organisatorisch sterk bent.
  • Je kijkt uit naar een samenwerking op lange termijn binnen een organisatie met verschillende uitdagingen, waar je actief meebouwt aan een succesverhaal.
  • Je bent mee met de laatste nieuwe innovaties op vlak van IT en automatisatie.
  • Je hebt een gedegen mechanische en elektrische kennis.
  • Je kan jezelf vlot uitdrukken in het Engels voor het contact met onze buitenlandse toeleveranciers.
  • Je beschikt bij voorkeur over een professionele bachelor elektromechanica (of gelijkwaardig door ervaring).
  • Kennis van PLC programmatie, 3D-tekenpakketten zoals Autodesk Inventor of kennis van ePlan is een voordeel maar zeker geen must.
  • Een eerste werkervaring in een industriële omgeving is een meerwaarde maar geen must, passie en gedrevenheid geven de doorslag.

Ons aanbod:

Vioprint is een dynamische organisatie in een professionele en innovatieve omgeving waar kwalitatieve dienstverlening centraal staat, samen met een betrokken team.

Je zal tewerkgesteld worden in een mooie en moderne omgeving waar we inzetten op efficiënt werken en digitalisering.  Afhankelijk van jouw kennis en ervaring kan je rekenen op een markconform loon, aangevuld met tal van extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen, een smartphone, een bedrijfslaptop en een onkostenvergoeding voor verplaatsingen in het binnenland en in het buitenland.

Je kan rekenen op een grote flexibiliteit over wanneer je werkt.  Je vult zelf grotendeels je agenda en je schema in.  Als de klanten tevreden zijn en als je projecten binnen de deadline perfect afgewerkt zijn, is dat voor ons hét bewijs dat je je werk perfect organiseert.

 Als service engineer / project manager krijg je de kans om effectief een impact te hebben binnen een groeibedrijf dat de ambitie heeft om marktleider te worden in end-of-line verpakkingsprojecten in de farmaceutische industrie en zo klanten te servicen op een manier waarop wij ervan overtuigd zijn dat het moet: op maat én met oog en ruimte voor persoonlijk contact!

 Geïnteresseerd?

Stuur uw motivatiebrief en CV naar bram.leys@vioprint.be.
Discretie wordt gegarandeerd.