Organisatie

Bram LeysVioprint is gespecialiseerd in de installatie, integratie en dienst-na-verkoop van printsystemen (laser, CIJ en HP TIJ), cameracontrolesystemen en complete track & trace oplossingen voor verpakkingslijnen.
Vioprint wil een informerende en adviserende rol spelen in een industriële wereld met complexe en snel veranderende wetgevingen op het vlak van traceability en productveiligheid. Dat doen we door de wetgeving nauwgezet op te volgen en door ons permanent bij te laten scholen op het vlak van Good Automated Manufacturing Practices, barcodes en automatisatie in het algemeen.
Vioprint is een systeemintegrator. Wij luisteren naar de noden van onze klanten en zoeken samen met u een oplossing die het best bij uw productieproces past. Wij gebruiken hiervoor de mondernste tools zoals 3D tekensoftware en kunnen ook de elektrische en mechanische integratie in uw verpakkingslijn realiseren.
Vioprint werkt project georiënteerd. Dit wil zeggen dat wij onze klanten kunnen bijstaan vanaf het opstellen van een lastenboek tot en met de kwalificatie en de ingebruikname van het equipment.

Ons credo
Vioprint kiest bewust voor een samenwerking met innovatieve, Duitse KMO’s met een vlakke structuur, een sterk innovatief karakter, een dynamische spirit en een hands-on, klantgerichte mentaliteit. Al die karakteristieken willen wij uitstralen en we zijn ervan overtuigd dat we daarmee succesvol kunnen zijn omdat we enkel en alleen op die manier dicht bij u, onze gewaardeerde klant, kunnen staan en snel kunnen inspelen op uw noden en vragen.

 

Bram Leys (zaakvoerder Vioprint bvba)